16.09.05

Hej!
Har precis ätit en god frukost bestående av omelett, smoothie och en kopp kaffe. Ska göra mig och lillkillen iordning för att ta oss ut. Vädret är ju strålande!!

Tänkte ta en promenad, och prova sittdelen till vagnen. Milian älskar sin vagn, och somnar nästan omgående när han läggs ner. Samtidigt vill han ju vara med mer, så när han är vaken vill han sitta upp. Så i den kan han ju både ligga och sitta, så tycker det är dags att prova den! Vid 13.30 sen ska jag på ett läkarbesök. Det och köpa kartonger är dagens enda måsten. Det är ju bara en vecka kvar tills vi får nycklarna!!

Vi åkte aldrig och tittade på fotbollen igår. Melcher skulle vara med och spela, så då stannade vi hemma hos mamma en stund istället. Åkte istället sen när matchen var slut, så gick vi ut och åt middag. Jag, Frekke, Melcher, Michaela och Adam, och lillgrabbarna såklart. Efter en trevlig kväll, mätta och belåtna satte vi oss i bilen och åkte hem. Hann med mys i soffan framför Kristallen innan vi gjorde Milian sällskap i sovrummet! Han är så jäkla snorig, så Frekke och jag har varit uppe två-tre gånger inatt och gett honom koksaltlösning, samt försökt med snorsugen. Blev något bättre för stunden iallafall. Som tur är var Milian helt oberörd och sov vilket fall. Det var mest vi som tyckte synd om honom då det lät så himla obehagligt, och irriterande för honom.

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?