16.09.07

Hallå!
Sitter för tillfället och tittar på medan Frekke håller på med maten. Vaggade precis Milian till söms. Älsklingen har fortfarande feber efter gårdagens sprutor.

Vid elva idag mötte vi upp de härliga mammorna och deras töser. Kändes som det var evigheter sen vi såg! Vi handlade med oss lite lunch och gick till stadsparken för en mysig picknick i solen. Vid halv tre traskade vi sen hemåt, efter en riktigt härlig dag! Fick sällskap av Michaela och Leonel, så vi hängde här en stund innan de packade ihop sig och åkte hem. Frekke ska iväg och träna om någon timma. Jag och lillkotten hade tänkt hänga med, men vi stannar hemma så han får sova bort febern!

Bvc igår gick jättebra trots sprutorna. Han grät i några sekunder och sen var det över. Tack och lov! Han hade gått upp 405g och växt 0,5cm, så det verkar som att längden börjar stabilisera sig. Äntligen! Milian väger nu 7325g och är 70cm lång. Därefter åkte vi hem och tog det lugnt. Milian sov till och från. Sen kom Melcher på besök en stund, så vi pratade och drack kaffe innan han tackade för sig och åkte vidare. Vi fortsatte den lugna dagen här hemma med Frekke innan han, vid halv åtta, blev upphämtad för en fotbollskväll på O'learys med ett gäng grabb. Så när han åkt gick jag och nattade en glödhet Milian med 38.2 graders feber. Älsklingen! Det var ingenting som märktes på honom och han somnade snart nog när jag la honom ner i sängen. Han sov sen hela natten och vaknade vid fem imorse och åt lite innan han somnade igen.

Jag hade alltså en hel kväll för mig själv. Ovant, och ganska tråkigt måste jag säga. Jag åt tacos till middag och tittade på idol. Pratade med Caroline på facetime så hade iallafall ett himla trevligt middagssällskap. Vi pratade en lång stund om allt och ingenting. Jättemysigt! Vid elva hoppade jag i säng, och det dröjde inte lång stund innan Frekke kom hem och gjorde mig sällskap!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?