16.09.11

Gókväll!
Jag och Frekke ligger i soffan framför Wallander. Båda är otroligt trötta så vi ska nog strax hoppa i säng! Lillkillen har sovit sen ungefär två timmar tillbaka.

Kring lunch idag åkte jag och Milian till Espresso house och hälsade på Wendela. Medan hon åt sin matlåda drack jag en urgod, vit mockalatte, och så snackade vi skit i dryga timmen, innan det var dags för oss att kila. Julia gjorde oss sällskap och så styrde vi bilen mot Björkvik för att titta på fotboll. Därefter åkte min lilla familj och jag hem och tog det lungt. Hade ett mysigt facetimesamtal med felicia innan vi åkte och handlade. Nu till kvällen kom Albin och Julia över och gjorde oss sällskap. Vi spelade kort och pratade. Mysigt!

Jag har verkligen ingen gräns när det kommer till att knäppa bilder på Milian. Jag smälter varje gång jag tittar på honom. Vill föreviga varenda sekund! Min älskade son, han är ju det absolut bästa och finaste jag har♡

Gårdagen spenderades som sagt med Mikaela och Elton nere på Djulö herrgård. Vi hängde där i några timmar. Åt gott, pratade och skrattade. Himla trevligt! Åkte sen förbi mamma och Tony en sväng. Vi tog en promenad i solen och hängde lite där hemma innan vi rörde oss hemåt. Avslutade sen kvällen på Olympus med Frekke, Albin och Milian. Så jag hade en riktigt härlig lördag!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?