16.09.15

Godmorgon!
La mig precis i soffan framför nyhetsmorgon. Milian somnade nyss om och Melcher åkte precis härifrån. Han sov här inatt, så vi åt frukost ihop för en timma sen ungefär.

Har inga planer för dagen mer än att vara hemma och packa. Senare i eftermiddag ska vi till huset och hålla på! Så jag hinner fixa och dona en massa här hemma innan dess. Så kan vi få med lite kartonger ut också! Perfekt att kunna ta med lite varje gång! Kvällen sen lär bestå av middag och mys framför tv:n.

Vid tio-tiden igår plockade vi upp min farmor för att åka till Maxi och handla. Därefter åkte jag hem och packade några kartonger innan jag åkte hem till farmor och farfar för att luncha. Så himla gott! Michaela, Adam och Leonel var också där, så efter fikat styrde vi bilarna till marmorbyn för att spana in huset! Där satt vi sen en stund på altanen och hade det skönt. Vid sex-tiden plockade vi upp Felicia på stationen, och åkte ut till Sågmon för en tacokväll med nästintill hela familjen. Det bjöds på god mat, prat, skratt, efterrätt och frågesport. En jättetrevlig och mysig kväll!

Det vi kände var prio i huset innan vi flyttar in, var att måla alla rum vita. Det blir så mycket ljusare, rummen ser större ut och för att inte tala om hur fräscht det blir! Jag tycker man tröttnar så lätt på färger och tapeter. Så då är det bättre att inreda med lite färgklickar på textil och möbler istället! Så det vi gör nu, innan målningen, är att spackla och riva lite tapet. Ikväll kör vi lager nummer två med spacklig och slipning. Så förhoppningsvis kan vi börja måla redan imorgon!

Puss & kram


Kommentarer
MoaLee Hassle

Så himla fint och mysigt! Längtar efter att få komma å hälsa på när ni boat in er! PussBlogg: http://www.moalees.blogg.se
2016-09-28 @ 07:37:50
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?