16.09.21

Hallå!
Vi landade hemma för en liten stund sen. Har varit i huset och hållt på. Tony var med, precis som varje kväll. Han är guld värd! Vi har varit där sen två-tiden idag och hållt på. Jag har städat i rummen som är färdigmålade, och grabbarna har målat resten och grejat. Så nu är det inte mycket kvar. Så jäkla skönt!

Det här är verkligen något som jag har längtat efter. Att kunna ställa vagnen på altanen och låta Milian sova ute. Han sover så himla bra utomhus! Och det här med att slippa väcka honom för att bära upp honom i lägenheten. Älskar det!! Detta kommer nyttjas otroligt mycket!

Gårdagen spenderades i Norrköping med Wendela. Efter ett besök på babyproffsen åkte vi in till stan och kikade i affärer. Vi strosade runt och bara hade en allmänt mysig dag. Jag fick såklart med lite grejor till Milian. Var på jakt efter en speciell typ av mössa, men den verkade bara finnas till något äldre barn. Tyvärr! Fick istället med mig tre andra fina. Eftermiddagen/kvällen spenderades sen i huset. Julia var urgullig och tog hand om Milian under tiden, så vi kunde lägga all fokus i huset. Är säker på att Milian trivdes som fisken i Julias sällskap!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?