16.09.27

Godmorgon!
Jag har precis ätit frukost, så nu sitter jag och dricker upp mitt morgonkaffe. Milian kör runt förfullt i sin gå-stol. Han ska strax få i sig lite gröt! Sen tänkte jag göra oss redo får en promenad, trots grått och tråkigt väder!

Idag har vi inga som helst planer. Efter promenaden ska vi bara vara hemma och mysa. Sen får vi se vad vi hittar på till kvällen. Vi ska eventuellt träffa Julia! Vi får se helt enkelt.

Gårdagen var lugn. Jag och Milian var hemma hela dagen och fixade här hemma. Strax innan fem-rycket sen kom Albin och Julia över på en snabbfika innan vi for iväg på babysim. Dykning stod på schemat. Det gick galant trots en och annan kallsup! Åh vad det är så mysigt att se de små liven! Sen styrde vi bilen hemåt och lagade en god middag innan vi hoppade i säng. Livet utan tv resulterar i tidiga kvällar!

Kalaset i söndags var trevligt. Simon och Melker passade upp på Milian hela tiden. De gav honom massvis med leksaker, ville hela tiden leka med honom, och så fort han kastade ner någonting på golvet så var de där och plockade upp det igen. De var så himla söta! Kvällen sen spenderade vi hemma med god middag och spel. Mysigt!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?