17.04.28

Hej på er & glad fredag! 

Milian och jag är ensamma denna fredag då pappan i huset är iväg på konsert i huvudstaden tillsammans med min pappa och bror. Vi kommer fortsätta lekandet, busandet och gosandet tills klockan slår sju och det blir läggdags för lillkotten. Därefter ska jag äta rester från gårdagens smarriga grillning och slå på något bra på tv:n. Ha en lugn och skön fredagskväll helt enkelt! 

När klockan slog tio imorse befann vi oss inne i stan för att uträtta ett ärende. Därefter tog vi en repa på stan, och lyckades fynda en del grejor på Lindex. Bland annat den fina regnjackan nedan! Vi fortsatte sen hem till farmor och farfar där vi spenderade några timmar. Milian sov två timmar i vagnen så under den tiden hann vi med att äta lunch, prata, fika och bara hade det allmänt trevligt. Lika mysigt som alltid! 

Måste bara visa den här fina tallrikshyllan som numera pryder ena väggen i Milians rum. Det blev så jäkla bra, och snyggt!! 

Puss & kram


17.04.26

Godmorgon!

Milian och jag har varit uppe sen sju och tittat på tv, ätit frukost, myst och facetimeat med felicia. Hon sitter på arlanda och inväntar flyget till Los Angeles. Så jäkla kul! Så vi ringde för att dösnacka lite och önska henne en trevlig resa, såklart! 

Annars då? Onsdag och vi är så gott som helt friska! Vi har nämnligen legat hemma med magsjuka sen i helgen. Så Hemskt! Men idag är vi mer än 48 timmar smittfria och mår prima. Jätteskönt! Vi ska dock spendera dagen hemma då mitt huvud fortfarande sviker med en otrolig huvudvärk. Tyvärr. Men så länge magsjukan är väck så är jag nöjd! 

Innan vi insjuknade så hann vi med att spendera de flesta dagarna tillsammans med mamma, Tony, Michaela, Adam och Leonel. Vi hade en väldigt mysig helg tillsammans! Men Frekke var såklart otroligt efterlängtad när han landade hemma i söndagskväll. Lagom kul att komma hem till två sjuklingar som behövde pysslas om dock. Men, familjen är nu samlad igen och det är så mysigt!

Nu har jag en trött Milian i famnen, så jag ska lägga honom i vagnen med en flaska välling, och sen ska jag titta på pll! 


Puss & kram


17.04.20

Godmorgon torsdag! 

Jag la precis Milian i sin säng efter att han somnat i min famn. Vi har haft en mysig morgon med god frukost och bus i soffan! Vi har inga som helst planer för dagen. Tänkte väl åka in till stan efter lunch och handla lite, sen kanske vi åker tillbaka in och spenderar kvällen hos mamma. 

Fredric har åkt iväg på träningsläger i Danmark, och kommer inte hem först söndag kväll. Så här hemma kommer det att eka tomt vill jag lova. Men med tanke på hur fort tiden går så säger det nog bara swish och så är han hemma igen! Vi får se vad vi hittar på för skoj dessa dagar, vi håller iallafall tummarna för ett strålande vårväder! 

Jag fick ett ryck igår morse och möblerade om i vardagsrummet. Frekke och jag satt kvällen innan och pratade om att vi inte har fått den där "myskänslan" här hemma, och kom fram till en del saker som vi skulle vilja fixa. Hur som, ena delen i vardagsrummet blev jättebra och den känns nu så gott som klart. Men soffhörnan och köket står näst på tur. Vi ska bara komma fram till vad det är som behövs ändras på. Vi får helt enkelt pröva oss fram, och eventuellt renovera om vi inte blir hundra procent nöjda! 

Tänk så snyggt det skulle vara med det fina askvita golvet vi hade i lägenheten, det skulle vara pricken över i:et. Verkligen! Men det blir inget nytt golv först barnen är äldre, och förhoppningsvis lite mer försiktiga. 

Sen något som vi skulle vilja göra så småning om, men som absolut inte är någon prio, är att sätta nytt kakel i köket, samt byta ut skåpsluckorna. Köket som det är nu är helt klart fint, men inte våran stil. Men som sagt, det är ett senare projekt. 

Puss & kram


17.04.18

Hej på er!! 

Som ni märkt så har jag inte haft något intresse för bloggen, så den har fått ligga på hyllan ett tag. Men nu är suget tillbaka, och bloggen kommer förhoppningsvis att vakna till liv igen!  

Det har såklart hänt en hel del sen sist. Men de två absolut största händelserna är, först och främst, att Milian har hunnit fylla ETT ÅR! Vår älskade lilla son, vart har tiden tagit vägen? Det är helt fantastiskt att få stå bredvid och se honom utvecklas för var dag som går. Wow säger jag bara, det är oslagbart! Han är oslagbar! ♡

Det andra fantastiska är att Milian beräknas bli storebror i slutet på september. Vår lilla familj utökas och tre kommer istället att bli fyra. Vi är så lyckligt lottade, och glada över att kunna ge vår son ett syskon. Det är magiskt! Och i mitten på maj hoppas vi att få reda på om det älskade lilla livet i min mage är en lillasyster eller en lillebror ♡

Puss & kram