17.04.26

Godmorgon!

Milian och jag har varit uppe sen sju och tittat på tv, ätit frukost, myst och facetimeat med felicia. Hon sitter på arlanda och inväntar flyget till Los Angeles. Så jäkla kul! Så vi ringde för att dösnacka lite och önska henne en trevlig resa, såklart! 

Annars då? Onsdag och vi är så gott som helt friska! Vi har nämnligen legat hemma med magsjuka sen i helgen. Så Hemskt! Men idag är vi mer än 48 timmar smittfria och mår prima. Jätteskönt! Vi ska dock spendera dagen hemma då mitt huvud fortfarande sviker med en otrolig huvudvärk. Tyvärr. Men så länge magsjukan är väck så är jag nöjd! 

Innan vi insjuknade så hann vi med att spendera de flesta dagarna tillsammans med mamma, Tony, Michaela, Adam och Leonel. Vi hade en väldigt mysig helg tillsammans! Men Frekke var såklart otroligt efterlängtad när han landade hemma i söndagskväll. Lagom kul att komma hem till två sjuklingar som behövde pysslas om dock. Men, familjen är nu samlad igen och det är så mysigt!

Nu har jag en trött Milian i famnen, så jag ska lägga honom i vagnen med en flaska välling, och sen ska jag titta på pll! 


Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?