17.05.09

Gókväll! 

Ligger i soffan och tittar på tv. Lagade middag för dryga timmen sen, så efter fix och trix i köket landade jag här med en tallrik pasta med baconsås. Yum! Nu inväntar jag Frekke som är påväg hem från fotbollsträningen. Med sig har han också vår kökssoffa som vi blev sugna på att inreda med igen. Tror den kommer göra sig perfekt i köket! Man måste verkligen bo in sig innan man kan veta till hundra procent vad man vill ha vart. Iallafall jag! Efter ex antal om-möbleringar i vardagsrummet är jag nu äntligen nöjd! Och nu hoppas vi på detsamma med köket. Men småfixet däremot hinner jag nog ändra om ett par gånger till innan det känns hundra! 

Nåväl! Sen sist har det varit full rulle. Frekke åkte iväg till Spanien på jobbresa, så jag och Milian har roat oss på egen hand. Michaela med familj kom över och gjorde oss sällskap under helgen, och vi for runt och underhöll oss ordentligt. Bland annat grillkväll i Sågmon, jäsning i solen, matmarknad x2, kosläpp och rundvandring i Julita m.m. Hur härligt som helst! Vädret visade sig verkligen från sin bästa sida, till skillnad från denna vecka! 

Denna vecka har jag jobbat både måndag och tisdag. Så kul! Imorgon väntar 1års-kontroll och vaccin för Milian, och på fredag är det dags för ultraljudet på lillebror eller lillasyster. Så himla spännande! Då har även halva tiden har passerat och vi kliver in i v21 samma dag. Tiden flyger förbi och det är inte alls samma fokus på den här graviditeten som den första kan jag lova. Mer om det i ett annat inlägg, men ack så underbart det är att vara gravid! ♡

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?