17.05.10

Hej på er! 

Har precis tittat på senaste avsnittet av pll och ska nu äta lite lunch. Milian sover gott ute på altanen, i vagnen.

Besöket hos bvc gick strålande, trots två sprutor! Han väger numera 10,8kg och är 80,5cm lång. Älsklingen! Åkte sen till Maxi innan vi styrde bilen hemåt. Inga mer planer för dagen, det blir bus och lek fram tills läggdags! Önskar att jag kunde bygga ihop lekställningen som Milian fick i födelsedagspresent, men den är enorm och kräver minst två personer till att montera, samt att det uppskattas ta sisådär fem timmar att bygga ihop den. Tyvärr! Men jag hoppas på att vi får upp den till helgen iallafall! Sen ska vi köpa till en gungställning så vi kommer upp med gungorna också! Tror den kommer bli en riktigt höjdare! 


I förra veckan fick vi svar om förskoleplats till Milian. Sökte ju enbart här i Marmorbyn och vi fick platsen! Helt fantastiskt! Så den 18 augusti är det dags att skola in det lilla livet på Sjöstugans förskola, avdelning Måsen. Helt ofattbart, men också SÅ kul! Han kommer dock bara hinna gå lite mer än en månad då vi vill ha honom hemma när lillebror/lillasyster anländer, för alla smittorisker. Men det känns skönt att ha inskolningen och allting gjort innan, så det bara att låta honom börja igen när vi känner oss redo! 

Puss & kram


Kommentarer
Matilda Björk

Precis en sån där ställning montera vi hemma hos mamma och pappa! :) oh ja de tar tid .. kontrollera rutschkanan då våran hade spruckit högt upp. Samt va noga med att möta plankor/brädorna.. pappa tog för givet att alla va lika långa då paketet hade ett visst mått men där tog vi fel så en del fel sågning 😬

Svar: Vad kul!! Ja okej, då ska vi se till att vara extra noga och dubbelkolla allt innan! Tack för tipset! ☺
maja2017-05-10 @ 14:25:08
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?